benheck.com Forums

Videogame Hacking
It is currently Thu May 25, 2017 5:56 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jan 02, 2016 11:47 am 
Offline

Joined: Tue Apr 12, 2011 10:11 pm
Posts: 6
Location: Canada
I'm trying to do a Composite Video mod on a Atari 2600 4 switch wood grain model, but I cant get any picture to show up at all.
I'm following the steps in this: http://www.benheck.com/book/support/Atari2600VidMod.htm

And here is what I have
Image
The transistor above the pink coil has the middle pin removed, I also tried it with both that and the coil completely removed.

Any idea's on what I can try next would be great!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 19, 2016 1:32 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 12, 2011 10:11 pm
Posts: 6
Location: Canada
I was finally able to get the mod to work. I ended up using a different method that seemed to work. Ill post it here just incase anyone seems to have the same problem.
Another problem my system seemed to have had was that the power switch wasn't working properly, took it apart and gave it a good cleaning and it works much better.

http://www.instructables.com/id/ATARI-2 ... /?ALLSTEPS


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group